"A hal ropogott és tényleg nagyon finom szaftos maradt a húsa - nem volt teljesen szárazra sütve..."
Megtekintés"saját halastavat létesített a szentendrei szigeten, ami garantálja, a mindig friss alapanyagot..."
Megtekintés"Nem csak annak ajánlom a 11-es út mellett a pisztrángos éttermet, aki véletlenül éppen arra jár. Szerintem érdemes - nagyon érdemes - a fővárosból vagy annál messzebbről is elautózni, elbiciklizni arra..."
Megtekintés"Hamar rájöttünk, hogy az ötös osztályzatnak is elmenne. Akik jártak már a Visegrádi-hegység lábánál fekvő településen, jól tudják, hogy miről beszélünk. Mi sem bántuk meg az autókázást. A Siesta Caféban – melynek neve..."
Megtekintés"Mióta kóstoltam bizton állítom, sokkal jobb mint a szalajka-völgyi, ered ez abból is, hogy teljesen más típusu halakat nevel, mint amiket Magyarország más pontjain találhatunk...."
Megtekintés"Hogy miben más az életem, mint öt évvel ezelőtt? Abban, hogy a legboldogabb ember vagyok a világon, a sok munka ellenére, hiszen azt csinálom, amit szeretek. - Klément Ferenc..."
Megtekintés"Siesta Café "Pisztrángos" fotó: Váci Dániel..."
Megtekintés