Leves hétköznapokon
Vargánya krémleves pirítóssal csészében / tányérban 900 Ft / 1500 Ft
Levesek hétvégén
Ponty halászlé csészében / tányérban 900 Ft / 1500 Ft
Vargánya krémleves csészében / tányérban 900 Ft / 1500 Ft
Idény levesek csészében
Tavasszal: Medvehagyma krémleves 900 Ft
Nyáron: Hideg kovászos uborka leves 900 Ft
Ősszel: Gyömbéres rákleves 900 Ft
Télen: Sütőtök krém leves 900 Ft
Olajban sült pisztrángok 75 Ft/dkg
Natúr
Kakukkfüves: kakukkfű, bors, rizsliszt keverékben forgatott
Erdélyi: natúr kukoricadarában forgatott
Diós: natúr darált dióban forgatott
Szezámmagos: fekete, fehér szezámmagban forgatott
Mandulás: natúr sült hal, a végén vajon pirított mandulát halmozunk rá +500 Ft
Szarvasgombás: natúr sült hal melyre vajon futtatott szarvasgomba kerül +1000 Ft
Házi pesto: natúr sült hal melyet pestoval bolondítunk meg
(petrezselyem, fenyőmag, mandula, olajbogyó, fokhagyma, parmezán, olivaolaj)
+500 Ft
Parmezános: natúr sült hal, darált parmezánnal megszórva +300 Ft
Roston sült pisztráng 75 Ft/dkg
Natúr
Rozmaringos
Kakukkfüves
Medvehagymás (idény jelleggel)
Füstölt pisztráng
(Erre negyvenöt percet kell várni, de megéri!)
75 Ft/dkg
Köretek
Saláta dijoni mustáros öntettel:
jégsaláta, kínai kel, répa, kukorica, uborka, ananász
1000 Ft
Hasábburgonya 700 Ft
Fűszeres steak burgonya 700 Ft
Hercegnő burgonya 700 Ft
Desszert
Marlenka: csokis,diós 750 Ft
Házi túrógombóc 950 Ft

Köreteinkből fél adag esetén az ár 50%-a fizetendő.
Halainkat nyersen mérjük.
Az árak forintban értendők és az áfát tartalmazzák.